La 92 de ani bătrânul a avut o ultimă dorință: să își țină soția de mână pentru ultima dată! Când au adus-o pe bătrână lângă el și și-au împreunat mâinile ceva incredibil s-a întâmplat

O relație de lungă durată precum aceasta presupune dăruire totală din partea ambilor parteneri, poveștile cele mai emoționante se nasc atunci când există voință și iubire de ambele părți, iată o astfel de poveste!

Acest cuplu din China au trăit ca o familie timp de 66 de ani și nu au lăsat nimic să stea în calea lor, ba din contră. Pe măsură de treceau anii, relația lor devenea chiar și mai strânsă, mai apropiată și mai intensă.

Loading...

Dar a venit și vremea bătrâneții, el în vârstă de 92 de ani, ea de 95, au fost amândoi internați în spital, dar la etaje diferite. Ea se recupera în urma unor fracturi, pe când el suferea de o boală de inimă aflată în stadiu terminal.

În momentul în care chiar și el a înțeles că va veni curând momentul pentru a trece în lumea cealaltă, a avut o singură ultimă dorință: să își vadă încă o dată soția înainte de a muri.

Personalul spitalului s-a conformat în cele din urmă, iar femeia a fost adusă în salonul lui. Fiecare pe patul lui, cei doi s-au privit în ochi și au început să plângă.

Apoi s-au luat de mână, și le-au strâns cu putere pentru ultima dată, iar bărbatul i-a spus ei ultimele lui cuvinte: ,,Te iubesc! Îți mulțumesc că exiști și că m-ai făcut un om mai bun”. Apoi a murit.

Scena s-a petrecut sub ochii înlăcrimați ai rudelor și ai personalului spitalului care au început toți să plângă, emoționați că au fost onorați să fie martorii unui asemenea moment special și atât de rar!

Loading...