HOROSCOP BANI NOIEMBRIE 2018: Trebuie să strângi cureaua mai tare în această lună pentru a avea bani de Sărbători

Află cum stai cu banii în luna noiembrie 2018 în funcție de zodie. Descoperă ce te așteaptă în cea de-a 11-a lună a anului.

Cum stai cu banii în luna noiembrie 2018, în funcție de zodie:

Loading...

Pentru a afla cum stai cu banii, vom acorda pe o scară de la 1 la 10 situația care te așteaptă din punct de vedere astrologic.

Berbec: 10/10 – În noiembrie ai parte de câștiguri financiare de care e bine să profiți. Ai parte de multă muncă, dar și satisfacția va fi pe măsură.

TAUR: 8/10 – Cu banii stai mai bine față de luna trecută. Totuși, e nevoie să mai reduci anumite cheltuieli, să fii chibzuit.

GEMENI: 7/10 – Stai ceva mai prost față de luna trecută, dar spre finalul lui noiembrie apar perspective și ambiții noi.

RAC: 6/10 – Trebuie să strângi cureaua ceva mai tare pentru că perspectivele nu sunt tocmai plăcute.

LEU: 8/10 – Unele decizii sunt bune pentru a mai alunga austeritatea din buzunarul tău, iar în noiembrie vei avea surprize plăcute. Nu trebuie să te aventurezi cu cheltuielile.

FECIOARĂ: 8/10 – Stai așa și așa cu banii. Se poate și mai bine dacă nu ai cheltui banii pe prostii.

BALANȚĂ: 8/10 – Situația ta financiară va fi una echilibrată. Vei avea suficiente resurse financiare încât să o scoți la capăt din nou.

SCORPION: 9/10 – Stai foarte bine la capitolul bani, așa că e o lună numai bună pentru distracții.

SĂGETĂTOR: 7/10 – Ai parte de oferte noi de muncă pe care ar trebui să le iei în calcul. S-ar putea să începi o afacere de succes.

CAPRICORN: 5/10 – Ups, în noiembrie trebuie să reduci complet multe cheltuieli. E o lună nefastă.

VĂRSĂTOR: 8/10 – Apar cheltuieli neprevăzute, datorii mai vechi sau facturi umflate la utilități. În rest, totul e ok.

PEȘTI: 3/10 – Stai foarte prost cu banii și nu e exclus să apelezi la ajutoare pentru că apar și în cazul tău datorii mai vechi.

Loading...