HOROSCOP 2 NOIEMBRIE. RACII AU O PERIOADĂ BUNĂ PROFESIONAL

Berbec – Dacă apelezi la protecţie divină şi te raportezi corect la ea, poţi fi ferit de unele elemente nocive din jurul tău. Chiar dacă ţinse pare că eşti o persoană puternică, la nivel energetic poţi fi atacat uşor şi dezechilibrat. Ca atare, fă ceea ce este mai bine pentru tine şi sănătatea ta. Din punct de vedere profesional, ai putea să îţi faci debutul într-un domeniu în care nu ai experienţă, dar în care ai putea progresa foarte tare.

Taur – Nu te ramifica în prea multe direcţii, ci stabileşte-ţi un scop pe care să îl urmezi cu cea mai mare focusare. Expansiunea financiară este condiţionată de a face ceva ce îţi doreşti şi îţi face plăcere, nu de a te forţa în ceva ce necesită multă frustrare. Poţi deveni un bun specialist în profesie dacă îţi pui talentele native la bătaie, fructificându-le şi cizelându-le cât mai mult.

Loading...

Gemeni – Preţuieşte mai mult dorinţele sufleteşti, dă-le glas şi pune-le în aplicare. Cu cât vei face mai mult acest lucru, cu atât îţi vei hrăni inima mai tare şi vei fi mai fericit. Concomitent, detaşează-te şi eliberează-te de ceea ce consideri o corvoadă în viaţa ta. Blândeţea, compasiunea şi iubirea aplicate pe propria persoană vor da rezultate uimitoare, de echilibrare şi satisfacţie interioară.

Rac – Este o perioadă cu potenţial la nivel profesional în care îţi pot utiliza din ce în ce mai mult abilităţile şi în care te poţi face remarcat. Dacă consideri că a venit momentul, aplică pentru un nou loc de muncă, pentru o mărire de salariu sau pentru o avansare. Astrele te susţin în acest sens şi te ajută pentru a-ţi crea oportunităţile de care ai nevoie. Axează-te în principal pe tine şi nevoile tale!

Leu – Transformă anumite greutăţi în soluţii, găsind pârghiile necesare de care să te foloseşti pentru asta. Poţi avea parte de mai multă stabilitate dacă elimini factorii ce te tensionează şi dacă nu dai curs unor provocări ce nu sunt în zona ta de interes. Înţelege exact ceea ce contează pentru tine şi negociază acele aspecte cu mai mult fler, insistenţă şi determinare pentru a le obţine.

Fecioară – Rosteşte şi transmite adevărul în orice situaţie pe care o întreprinzi în următoarea perioadă, chiar dacă pentru unele persoane nu va fi comod. Nu este indicat să te ascunzi după deget, să nu pui punctul pe i sau să te eschivezi. Falsitatea este cea care te va face să pierzi şi care nu va aduce în viaţa ta relaţiile autentice de care ai nevoie. Dacă este cazul, aplică această atitudine şi pe propria persoană.

Balanţă – Înconjoară-te de acele persoane care îţi împărtăşesc idealurile, deoarece făcând front comun veţi ajunge împreună mult mai repede la ceea ce vă doriţi. Mentorii şi profesorii trebuie aleşi cu grijă, nu toată lumea este în stare să predea corect cunoaşterea de care beneficiază, ceea ce te poate induce în eroare sau chiar pe un drum greşit. Verifică totul cu o mai mare atenţie şi responsabilitate.

Scorpion – Primeşte cu o mai mare deschidere mesajele ce vin acum spre tine, ele te vor ajuta să fii bine informat şi îţi vor arăta indicii despre calea pe care trebuie să o parcurgi. Devine importantă calitatea lucrurilor de care dispui, durabilitatea situaţiilor din care faci parte şi valorificarea relaţiilor. De aceea, nu este admisă superficialitatea şi lucrurile făcute de mântuială sau doar de dragul de a le face.

Săgetător – Implică-te cu o mai mare dăruire în viaţa de cuplu şi nu lăsa să se stingă acea scânteie care v-a unit de la început. Participă împreună cu persoana iubită la diferite activităţi, ascultă ceea ce are de spus şi bucură-i sufletul prin orice modalitate. Din punct de vedere profesional, caută noi modalităţi de a prospera şi nu te axa pe lucrurile mărunte, care nu îţi aduc împlinire.

Capricorn – Dacă până acum a fost important să te pui la dispoziţia altora, de acum devine imperios necesar să faci mai multe pentru propria persoană. În acest demers, încearcă să dai glas sufletului, pe care l-ai cam neglijat. Fii foarte atent în ce îţi investeşti forţele şi nu te risipi în mai multe direcţii, care te descentrează. Familia joacă şi ea un rol important, în sensul că a venit timpul unor discuţii lămuritoare în ceea ce priveşte asumarea responsabilităţilor de fiecare membru în parte.

Vărsător – Dorinţa ta umanitară, care te caracterizează încă din naştere, este mult mai evidentă acum, când îţi doreşti să ajuţi cât mai multă lume. Ca să fii mai eficient, înscrie-te voluntar într-o asociaţie sau organizaţie care să îţi satisfacă această nevoie mult mai uşor şi cu ajutorul căreia să fiţi de folos mai multor oameni aflaţi în nevoie. Fii eficient şi foloseşte-te de toate resursele de care dispui.

Peşti – Vitalitatea scăzută poate fi cauza unor activităţi care nu îţi bucură cu adevărat sufletul, de aceea este important să le identifici şi să faci tot ce poţi pentru a te debarasa de ele. Lista de dorinţe personale ar trebui reactualizată în funcţie de persoana care ai devenit. Sentimental, poate nu este momentul cel mai potrivit pentru a provoca o discuţie în contradictoriu, care mai mult vă va tensiona şi nu va duce la rezultate benefice.

Loading...