Băutură perfectă pentru femei – ideală pentru pierderea în greutate, conferă strălucire pielii și reduce celulita

Această băutură este ideală pentru pierderea în greutate datorită compoziției sale de semințe de in și apă clocotită. Semințele de in conțin o mulțime de vitamine, minerale și acizi grași. Curăță organismul de toxine, scade glicemia și reduce apetitul.

Cum se prepară?

Loading...

În timpul nopții, parcurgeți următoarele etape: Într-un litru de apă clocotită puneți 3 linguri de semințe de in. Lăsați să stea peste noapte. Cel mai bine este să utilizați un termos. Dacă nu aveți termos, utilizați un recipient cu capac. Strecurați-l dimineața. Veți obține un lichid puțin gros.

Cum se consumă?

Ceaiul trebuie consumat pe tot parcursul zilei, de 3-4 ori în 150 ml, cu o jumătate de oră înainte de masă. Ceaiul ar trebui pregătit în fiecare noapte pentru a doua zi. Nu faceți stocuri! Acesta trebuie să fie întotdeauna proaspăt preparat.

Ceaiul de semințe de in trebuie să se consume timp de 10 zile, apoi se face o pauză de 10 zile și se repetă aceeași procedură pentru a obține rezultate. Astfel, veți pierde în greutate. Acesta nu creează dependență și veți obține o pierdere în greutate sănătoasă și în condiții de siguranță. Pentru o scădere în greutate vor fi nevoie de 3-5 tratamente. Beți multă apă în timpul acestor zile.

Acest ceai reduce pofta de mâncare, așa că, pentru a obține rezultate rapide (în scopul de a pierde în greutate), puteți consuma ceaiul de semințe de in la mic dejun și cină. Opțional, puteți îndulci cu puțină miere.

Cu un consum regulat veți observa schimbări pozitive pe pielea dumneavoastră – va deveni mai sănătoasă, mai elastică, mai fină. Ceea ce este foarte important pentru femei, atunci când pierdeți în greutate, pielea nu se va relaxa și veți observa cum se dizolvă celulita, cum va fi mai puțin vizibilă.

Contraindicații: Consumul de semințe de in nu se recomandă în următoarele situații: probleme cu ficatul (dacă aveți o boală hepatică gravă, doza trebuie redusă, sub control strict), pietre la rinichi.

Masca din semințe de in poate fi foarte bună pentru ten.

Loading...